Kontorhubben i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

En kontorplads i hjertet af Vesterbro med plads til fordybelse og fællesskab. Book kontorpladsen for en måned eller flere.

Velkommen i Kontorhubben hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus. Vi har 12 specialepladser og projektpladser i et dejlig lyst lokale med gode arbejdspladser, et hyggeligt sofahjørne, og en smuk udsigt over Enghaveparken. Søger du en plads, hvor du har dit eget område men stadig er en del af et kreativt kontorfællesskab, er Hubben stedet for dig. Hubben ligger på 3. sal i en aktiv bygning fuld af liv, som både indeholder bibliotek, dansesale, atelier og et keramikværksted.

Det får du med en kontorplads

Hubben ligger i hjertet af hyggelige Vesterbro. Med få minutters gang til Enghaveparken, Westmarket og flere supermarkeder, er der masser af muligheder for en rar gåtur for at få en brain brake eller noget lækkert take out.

En plads i Hubben inkluderer:

  • Egen fast plads med hæve og-sænkebord, lampe og kontorstol
  • Adgang til fællesfaciliteter med te-køkken med køleskabsplads, spiseområde og toiletter
  • Mulighed for at låne mødelokale
  • Aflåst skab til opbevaring af værdiggenstande og computer
  • Trådløst internet

Har du ideer til indretning, faciliteter eller andet, hører vi gerne fra dig. Hubben er et nyt fællesskab, som brugerne i høj grad er med til at forme.

Besøg os

Du er meget velkommen til at besøge Hubben, inden du booker din plads. Vi har rundvisninger mandag mellem 17:15-18:00. Brug venligst nedenstående kontaktformular for at lave en aftale. Fremvisningen er faktisk et krav og du skal lave en kontrakt, som kræver et personligt fremmøde, så det er er en god idé uanset hvad. Se længere nede.

Klik her og skriv til Kultur Syd, hvis du ønsker en aftale om fremvisning af kontorpladser.

Pris og bookning af plads

Du kan booke din plads på månedsbasis i det antal måneder, som du ønsker det.

Prisen pr. måned er 1000 kr., men booker du inden udgangen af 2017, får du en intropris på 700 kr. pr. måned – ingen begrænsning på antal måneder.

Du booker din plads ved først at få en fremvisning mandag mellem 17:15-18:00. Du ringer og aftaler dette på 33 66 30 50 i tidsrummet 10.00-12.00 på hverdage. Her skal du oplyse, hvilken plads samt hvilke måneder du ønsker at booke. Du må meget gerne oprette dig i vores bookingkalender inden. Efter fremvisningen bliver kontrakten udarbejdet og du får tilsendt en faktura, som du skal betale via bookingsystemet.

Du kan se hvilke pladser er frie her.

(Du skal logge ind og vælge stedet Vesterbro Bibliotek og kulturhus, og i fanebladet vælge Kontorhubben)

Læs mere om, hvordan du opretter dig som bruger af bookingsystemet her.