Flere lokaler sættes i spil til mødeaktiviteter

25.01.2017
Tre nye lokaler på 1. sal. Et lille lokale på 3. sal. Nu kan Valby Kulturhus tilbyde i alt ni lokaler med plads fra tre til 200 mennesker.

Er du på udkig efter mødelokaler til mindre møder i aftentimerne? Valby Kulturhus udvider antallet af mødelokaler, der kan bookes til mødeaktiviteter, workshops og lignende.

Mindre møder i aftentimerne

”Når foreningsarbejdet er på sit højeste om foråret og efteråret, så er alle vores lokaler stort set lejet ud på hverdage i aftentimerne. Det er især lokaler til møder med få mødedeltagere, der efterlyses. Derfor sætter vi flere lokaler i spil, som borgerne kan leje til mødeaktiviteter,” siger Lars Becher, der er daglig leder af Valby Kulturhus.

De nye mødelokaler er:

  • Lokale 6: Lokalet er på 3. sal og kan bookes hele dagen. Lokalet er velegnet til helt små møder med op til tre deltagere.
  • Lokale 7 og 8: Lokalerne er på 1. sal og kan bookes fra kl. 18.00 og frem. Lokalerne er velegnet til møder med op til seks deltagere.
  • Lokale 9: Lokalet er på 1. sal og kan bookes fra kl. 18.00 og frem. Lokalet er velegnet til møder med op til 20 deltagere.

Book lokaler allerede nu

Valby Kulturhus har i forvejen en række mødelokaler, hvoraf det største har plads til 200 personer, mens det mindste nu kun har plads til tre mødedeltagere.

Se oversigten over lokaler i Valby Kulturhus her.