Der var masser af fodbad i biksemad

16.10.2017
Se fotos fra Kulturnatten den 13. oktober 2017 hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, hvor Strids Univers bød på sjove aktiviteter for børn.

Du behøver kun et enkelt blik i Jakob Martin Strids børnebøger, før du ved, at fortællingerne ofte tager en meget fantasifuld og uberegnelig drejning. Men tør du få fødderne i biksemad, eller blæse væk med Lille Madsens hus? Og er du klar til en skattejagt mellem gale pirater, søuhyrer og spøgelser sammen med Den Kæmpestore Pære?

Spektakulær Kulturnat med Strid som tema

Det var der mange, der kunne svare "ja". ’Strids Univers på Kulturnatten’ hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus var proppet med mennesker fra nær og fjern. Der var mulighed for at møde Mimbo Jimbo, Mustafas Kiosk, Den Skaldede Mand, Lille Frø og mange flere fra Jakob Martin Strids farverige persongalleri, som alle har det med at ende i spektakulære situationer. Alt i alt blev det en meget farverig aften, hvor der ikke var nogen grund til at holde sig tilbage fra alt det, som man normalt ikke må.

Læs Strids børnebøger

Hvis du gerne vil gå på opdagelse i Jakob Martin Strids forfatterskab, så har vi samlet en liste med alle de børnebøger, som vi lod os inspirerer af, da vi skulle planlægge Kulturnatten hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Se liste med Jakob Martin Strids børnebøger her.

Fotograf: Louise McHenry.

 

Fakta:

  • Strids Univers fandt sted på Københavns Kulturnat den 13. oktober 2017 på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.
  • De seneste 10 år har Vesterbro Bibliotek og Kulturhus hvert år dannet ramme om spektakulære familiearrangementer på Københavns Kulturnat.
  • Vesterbro Bibliotek og Kulturhus har bl.a. Københavns største børnebibliotek, brugerdrevne værksteder, kontorhub, flere sale og mødelokaler.
  • Vesterbro Bibliotek og Kulturhus er en del af Kultur Syd, der igen er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.
  • Læs mere om Vesterbro Bibliotek og Kulturhus på kultursyd.kk.dk/vesterbrobibliotekogkulturhus.