Borgerservice får nye selvbetjeningsløsninger for pas og kørekort

25.09.2017
Der er lukket hos Borgerservice lørdag den 30. september, mens der opstilles nye selvbetjeningsstandere for pas og kørekort.

Borgerservice på Valby Bibliotek holder lukket lørdag den 30. september 2017. Den øvrige del af Valby Bibliotek holder åbent som normalt.

Baggrunden for at Borgerservice holder lukket på lørdag er, at der skal opstilles en række nye selvbetjeningsstandere, der gør det lettere for borgerne at forny deres pas og kørekort. Med standerne følger også nye selvbetjeningsløsninger, der gør det muligt for borgerne at bestille nyt pas og kørekort hjemmefra, så det eneste de skal i Borgerservice, er at bekræfte deres identitet.

”Med dette nye system kan vi yde en bedre service overfor borgerne. Vi får en hurtigere sagsbehandling overfor de borgere, som foretrækker den fleksible selvbetjening enten via standerne eller via computeren der hjemme. Og vi får bedre muligheder for at hjælpe de borgere, som ikke i samme grad kan betjene sig selv digitalt”, fortæller Lars Becher, der er leder af Valby Bibliotek.

Læs mere om Borgerservice på Valby Bibliotek her.