Nyheder fra Kultur Syd

Velkommen til alle aktuelle nyheder fra biblioteker, idrætsanlæg, kulturhuse og svømmehaller i Valby, Vesterbro og Sydhavnen:

Hvem er den bedste foredragsholder i Valby? Det blev afgjort søndag aften i Valby Kulturhus, hvor fem finalister krydsede verbale klinger.
Hvert år lukker Valby Idrætspark og Bavnehøj Idrætsanlæg for brug af græsbanerne over vinteren. I år fra 6. nov. 2017 til 1. april 2018.
Der lukkes midlertidigt for tilgang af nye brugere til keramikværkstedet i Valby Kulturhus.
Sydhavnens Bibliotek holder helt lukket fra den 6. - 12. november, hvor biblioteket både får nyt bibliotekssystem og ny fysisk indretning.
VM i Foredrag 2017 bliver afgjort på søndag den 29. okt. i Valby Kulturhus. Fem finalister leverer personlige historier, indsigter og viden.
Teater V præsenterer forstillingen 'Tvind - The Musical' om et tidsbillede, der i dag er vendt helt på hovedet. Premiere den 11. nov. 2017.
Se fotos fra Kulturnatten den 13. oktober 2017 hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, hvor Strids Univers bød på sjove aktiviteter for børn.
Danmark er rollemodel for nordeuropæisk poetry slam. Derfor er Valby Kulturhus rammen om en workshop i management for nordiske arrangører.
Nu åbner Bibliotekshaven, der over tre år vil eksperimentere i krydsfeltet mellem naturen, bibliotekstilbud og byudvikling.
Se fotos fra åbent hus på Valby Bibliotek med borgmestertale, lagkage og kaffe i anledning af bibliotekets 100 år. Foto: Jannik Knudsen.
Ny områdechef vil styrke kulturudviklingen på tværs af biblioteker, idrætsanlæg, kulturhuse og svømmehaller i Valby, Vesterbro og Sydhavnen.
Se fotos fra den officielle åbning af Hafnia-Hallen den 25. april 2017 med overborgmesteren og kulturborgmesteren blandt talerne.
Kultur Syd har sat gang i en renovering af betonkonstruktion, omklædningsrum og siddepladser på Valby Stadion, der ventes færdigt om et år.
12 teaterforestillinger på fem dage - Vesterbro Teaterfestival forløb den 8.-12. marts 2017 og blev særdeles velbesøgt.
Tre nye lokaler på 1. sal. Et lille lokale på 3. sal. Nu kan Valby Kulturhus tilbyde i alt ni lokaler med plads fra tre til 200 mennesker.
Se fotos fra finalen den 13. januar 2017, hvor otte finalister kæmpede om titlen som københavnsmester i poetry slam. Foto: Jannik Knudsen.
Se fotos fra koncerterne ved Summer Jazz 2016, der fandt sted den 1. - 10. juli i Prøvehallen. Foto: Jannik Knudsen.