Zone2s Dramahold: Juleforestilling om alt andet end jul

  • Foto: Jannik Knudsen.
06 dec

Dato

06.12.2017, 19:00 til 21:00
20 kr. for voksne og 10 kr. for børn
Forestillingen foregår på 2. sal i Valby Kulturhus.
December er anledningen til at se en juleforestilling med hele familien, og en markering af, at dramaeleverne er halvt igennem holdsæsonen.

Zone2s to dramahold arbejder i efteråret med at skabe to små mosaikforestillinger ud fra et tema. Med udgangspunkt i det tema, vi sammen har fundet frem til, arbejder vi med at generere materiale og skabe en lille forestilling.

Holdet fra 8-11 år vil udforske temaet 'lejerskole' – med alt hvad det rummer fra gyserhistorier til pinlige episoder – fra hjemve til ’S, P eller K’ på værelset.

Holdet fra 11-14 år vil arbejde med temaet 'Kære Dagbog'. Hvordan oplever man ting, første gang man prøver dem? Hvad går man rundt og er i tvivl om? Hvordan kan ens forældre være så pinlige? Er det kun mig, der har det sådan her? Holdet, som består af 15 piger, vil undersøge dagbogens og bekendelsernes verden. 

Underviserne bag Zone2s dramahold

Zone2 har i år to dramahold. 9 drenge og piger går på holdet for 8-11-årige, og 15 piger går på holdet for 11-15-årige. Nogle elever har i flere år gået til drama og andre har gået der siden sommer.

Mathilde Eusebius er uddannet skuespiller fra skuespillerskolen Ophelia og har gennem flere år undervist og instrueret børn og unge i teater på Herlufsholm skole. Mathilde har især erfaring med den improvisatoriske og selvskabende tilgang til ungdomsteater.

Anna Lund og Johan Thorsboe har de sidste 2-3 år fungeret som frivillige hjælpelærere. De er begge tidligere dramaelever, der brænder for lave teater.

Midtvejs i Zone2s holdsæson

Midtvejsforestillingen lægges op til at være en mindre forestilling, hvor eleverne kan få en smagsprøve på, hvad det vil sige at skabe en forestilling selv og mærke, hvordan det er at optræde på scenen foran publikum. Den store opsætning gemmer vi til forårsfestivalen, som løber af stablen d. 5. og 6. maj.

Praktisk info

I pausen mellem de to visninger vil der være julecafé med kaffe og julekager. Det samme gælder efter forestillingen, hvor vi vil slutte af og sige god juleferie – og på gensyn næste år!

Alle er velkomne. Billetterne koster 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn.