VM i Foredrag 2017 - Finalen

29 okt

Dato

29.10.2017, 16:30 til 18:30
Gratis adgang
Man møder bare op!
I samarbejde med Timotheuskirken præsenterer vi Igen i år valbymesterskaberne i foredrag – denne eftermiddag holder vi den store finale.

Valbymesterskaberne 2016 blev en stor succes. En vinder blev fundet, og han er nu godt i gang med sin foredragskarriere. Det samme er flere af semifinalisterne. I år var der afholdt to indledende runder, hvor vidt forskellige emner blev præsenteret på hver12 minutter – og hvor to ud af fem foredragsholdere gik videre til finalen. I finalen møder vi altså fire finalister.

Dommerpanelet

Peter Kjær kender vi bl.a. fra ”Hvem vil være millionær?” og børnesatireprogrammet ”Petter og Petter”. Udover at være TV-vært er han skuespiller, entertainer og kunsthistoriker.

Peter Lund Madsen (aka Hjerne-Madsen) er hjerneforsker, forfatter og entertainer. Især er han kendt for samarbejdet med sin bror Anders Lund Madsen om flere shows på Bellevue Teatret samt sin naturvidenskabelige formidling i forskellige radio- og tv-programmer. Han er selv en meget efterspurgt foredragsholder.

Søren Kristensen er stifter af  Danmarks største foredragsbookingbureau, Athenas, hvor han også er direktør. Han er uddannet historiker.

Vinderen

Dommerne vil efter hvert foredrag evaluere og til sidst give point. Pointene sammenholdes med publikums vurderinger. Vinderen præmieres med et års optagelse år i Forlaget Athenas prestigefyldte katalog og samtidig til to betalte foredrag – et i Timotheuskirken og et i Kultur Syd.

Alle er velkomne

Det bliver en meget engagerende eftermiddag med indblik i fire spændende emner, som udfoldes på hver 18 minutter. Efter hvert foredrag kan både deltagerne og publikum inspireres af gode tips fra dommerne. Og måske får nogen lyst til selv at stille op, når arrangementet gentages i september 18. Det er gratis at deltage. Det er muligt at købe forfriskninger i pausen, og man får måske lyst til at afslutte med en god middag i Mæt Café ca. kl. 18:30, når arrangementet slutter.