Teater V: Halbal!

27 nov

Dato

27.11.2017, 10:15 til 30.11.2017, 13:15
130 kr.
Bemærk mulighed for rabat- eller gruppebilletter. Aldersgrænse fra 12 år.
En historie der sætter fokus på en teenagedrengs kamp for at blive den bedste til sin sport, og på de stoffer der frister.

Omdrejningspunktet er doping, som vi kender dem fra sportsgrene som cykling. Men også stoffer, som man kan feste igennem på, den ene weekend efter den anden, til det måske en dag går galt, spiller en stor rolle i denne historie om moral, kodeks og rygrad.

I Halbal! går det helt galt, men der bliver også plads til det gode, til forandringen og til håbet. 

Sportstrilogi

Halbal! er tredje del af Teater Os sportstrilogi, hvor Europamesteren og Knockout! Var de to første. Det bliver en gribende og nærværende historie, krydret med et større verdensperspektiv – ingredienser som gjorde første og anden del af trilogien til både barske, rørende og vedkommende historier.

Medvirkende

Durita Dahl Andreassen, Stig Reggelsen Skjold og Anders Valentinus Dam

Idé og Manuskript: Lars Dammark og Anders Valentinus Dam. Instruktion: Solveig Weinkouff. Scenografi: Claus Helbo. Lysdesign: Kisser Rosenquist. Video og Lyddesign: Jens Mønsted. Teknik og Byg: Klement Thorst. Kostumer: Marianne Meyer.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk info

Spilleperiode: 27. november – 30. november. Spilletidspunkter: Alle dage i perioden kl. 10:15 & 12:00

Forestillingen varer omkring 75 min.

Aldersgrænse: fra 12 år