Star Wars Værksted

16 okt

Dato

16.10.2017, 10:00 til 12:00
Gratis adgang.
Ingen tilmelding - man møder bare op.
Brug efterårsferien på Star Wars: her lægger vi tryk på Star Wars-kreativitet

Mandag i efterårsferien står den tekstiltryk. Prøv kræfter med tekstilfarve og rammetryk og lav din egen mulepose eller t-shirt. Kom og vær med til efterårsferiens Kreative Krumspring på Vesterbro.

Hver dag i hele efterårsferien vil du kunne boltre dig i vores kreative værksted på 1. sal og lave Star Wars inspirerede dingenoter, dimsedutter og himstergimster. Hver dag får sit eget tema og der vil helt sikkert være noget for enhver smag.

Star Wars i efterårsferien

Star Wars er en science-fiction saga, for foregår i "en fjern, fjern galakse for meget længe siden". Den første film kom i 1977, og siden er der kommet syv film mere, tonsvis af bøger, tegneserier, computerspil, tegnefilm og meget mere. Star Wars-universet blev grundlagt af George Lucas, og følges tæt af generationer verden over.

Efterårsferien har vi hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus i år dedikeret til Star Wars. Der vil hele ugen være et spækket program med JediSkole, biograf, skattejagt, GameDay, debat og fest.

Praktisk information

Denne workshop foregår mandag den 16. oktober, kl. 10.00-12.00 i det kreative værksted på 1. sal hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Der er gratis adgang.