Star Wars: JediSkole (6 til 10 årige)

16 okt

Dato

16.10.2017, 11:00 til 12:00
30 kr. per barn
Brug efterårsferien på Star Wars: Har du altid drømt om at være Jediridder, så har du nu chancen!

Kom i Jediskole mandag den 16. oktober og lær at fægte med lyssværd som en ægte jediridder, bruge Jedikræfter og gøre dig klar til kampen mod den mørke side. Det er kræfterne bag Tiger Træning, der står bag denne fantastisk galaktiske Jediskole, så der er lovet træning, kamp og benhård hygge.

Tiger Træning

Bag Tiger Træning står Lise Steffensen, idrætspædagog, konsulent og underviser med speciale i børn, leg, kamp og bevægelse, og Troles Alsted, musiker, sangskriver, producer, foredragsholder og studieejer. Sammen har de siden 2010 udviklet og afholdt et hav af tiger træningskurser, der er baseret på børn, bevægelse og kamp, så det bliver rigtigt spændende at se hvad de finder på til JediSkolen.

Star Wars i efterårsferien

Star Wars er en science-fiction saga, for foregår i "en fjern, fjern galakse for meget længe siden". Den første film kom i 1977, og siden er der kommet syv film mere, tonsvis af bøger, tegneserier, computerspil, tegnefilm og meget mere. Star Wars-universet blev grundlagt af George Lucas, og følges tæt af generationer verden over.

Efterårsferien har vi hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus i år dedikeret til Star Wars. Der vil hele ugen være et spækket program med JediSkole, biograf, skattejagt, GameDay, debat og fest.

Praktisk information

JediSkolen afholdes mandag den 16. oktober klokken 11:00 til 12:00 på 3. sal. Arrangementet koster 30 kr. per barn.