Ord om onsdagen: En aften med Vesterbroforfatteren Michael Enggaard

24 jan

Dato

24.01.2018, 19:00 til 20:30
Gratis
En debutroman om Vesterbro, fortid og kærlighed.

Kom hen til Vesterbro Bibliotek og Kulturhus og hør Michael Enggaard fortælle om sin anmelderroste roman Svækling.

Vesterbroliv
Romanen er Michael Enggaards debut og bogen er et levende og spændende portræt af bydelens liv. Bogen handler om Frank som er midt i et liv, der aldrig rigtigt er kommet i gang. Han passer sit værksted på Enghavevej og en hemmelig elskerinde, men da hans far kommer til skade i en ulykke, overfører ansigtsløse kriminelle en gæld til ham. Frank går på opdagelse i farens liv og finder ud af, at hans eget indeholder mere, end han havde forestillet sig.

Tove Ditlevsen som inspirationskilde
Michael Enggaards kendskab til både Vesterbro og boksemiljøet, giver et velskrevet indblik i livet på Vesterbro, som nærmest ikke er set siden Tove Ditlevsen skrev ”Barndommens gade”.
Netop Tove Ditlevsen er Michael Enggaard da også meget inspireret af.

Om Michael Enggaard
Michael Enggaard (f. 1971) er journalistuddannet og har arbejdet på Jyllands-Postens kulturredaktion siden 2000. Han skriver primært om dansk film, men har boksning som en særlig niche og udgav i 2010 den anmelderroste biografi Kessler. Han er opvokset i Hvidovre og Frederikshavn, men har boet på Vesterbro i 20 år. Svækling er hans debut som skønlitterær forfatter.

Ord om onsdagen
Arrangementet er en del af ”Ord om Onsdagen”, som er et fast, månedligt litteraturarrangement i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Praktisk info
Arrangementet foregår den 24. januar fra kl. 19.00-20.30 i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, i Toves Rum.

Det er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.