Fastelavnsfest i Valby Kulturhus

11 feb

Dato

11.02.2018, 13:00 til 14:00
30 kr.
30 kr. i forsalg pr. barn/voksen. 50 kr. ved køb i døren.
Kom til den traditionsrige tøndeslagning med kåring af kattekonger, kattedronninger og bedste udklædning.

Traditionen tro holdes der fastelavnsfest i Valby Kulturhus, hvor katten slås af tønden. Der er tre tønder: En for de helt små børn mellem 1-5 år. En tønde for de mellemste børn fra 6-8 år. Og endelig en tønde for de større børn mellem 9-12 år. For hver tønde bliver der kåret en kattedronning (den som slår bunden ud af tønden) og en kattekonge (den som slår det sidste bræt af snoren).

En rigtig fastelavnsfest handler selvfølgelig også om farvestrålende og fantasifulde udklædninger. Så derfor vil der være præmier til den flotteste og sjoveste udklædning.

Underholdning med Barok Bente

Måske får du øje på den eventyrlige Barok Bente, der også er inviteret. Hun elsker udklædning, fjolleri og ballade. Barok Bente udnævner kattekonge og kattedronning, og hun vil også stå for præmiering af den bedst udklædte. Det bliver en skør og skøn underholdning ved Signe Gravlund Thomsen.

Signe er skuespiller, artist og dramalærer, og eksperimenterer med de fleste af teatrets genre. Signe er uddannet på The Commedia School i København og elev af Iben Nagel Rasmussen fra Odin Teatret, hvor hun igennem 15 år var med i den internationale teatergruppe Winds.

Praktisk information

Det koster 30 kr. for børn og 30 kr. for voskne at deltage i arrangementet. Køber man billetterne i forsalg, får børn tøndeslagningen, fastelavnsbolle og kakaobrik, mens de voksne får kaffe/te og fastelavnsbolle med i prisen.

Ved køb af billetter i døren, stiger prisen til 50 kr. pr. barn/voksen, og man er ikke sikker på at få en fastelavnsbolle.

Billetter kan købes i forsalg via billetlinket øverst på siden.