En aften med Tove: Tove 100 år

14 dec

Dato

14.12.2017, 16:00
Gratis
Kom forbi til åbent hus for vores nye udsmykning i biblioteket lavet k-u-b-a udfra inspiration fra Tove Ditlevsens digt 'Børn'.

Vi fejrer Toves fødselsdag den 14. december og holder åbent hus med kage og kaffe og afslører vores udsmykning i skønlitteraturafdelingen i voksenafdelingen, der får navnet Toves Rum. Her har elever fra produktionsskolen k-u-b-a kreeret en flot og kreativ udsmykning inspireret af Tove DItlevsens digt 'Børn'.

k-u-b-a

k-u-b-a er en produktionsskole på Østerbro for unge under 25 år. Her kan de fordybe sig i praktiske værksteder i alt fra foto, træarbejde, køkken, musik og meget mere. Det er unge fra Tekstilværkstedet, der har stået for vores nye dekoration i Toves Rum. 

Efterår med Tove

Tove Ditlevsen er Vesterbro, og Vesterbro er Tove Ditlevsen. Det bliver svært at finde en forfatter, der i den grad bliver sat lige med dette fantastiske nærmiljø, vi befinder os i. Den 14. december ville Tove Ditlevsen fylde 100 år, havde hun levet den dag i dag. Det fejrer vi her på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus ved en række forskellige arrangementer med Tove Ditlevsen og hendes ord i centrum.

Praktisk info

Åben hus d. 14. december kl. 16.

Der er gratis adgang, samt kaffe og kage

Kunsten er støttet af Vesterbro Lokaludvalg