Søndagsrytmik med Spilotten eller Hottentotten

Hver søndag fra kl. 10.00 og 11.00 på 2. sal i Valby Kulturhus. Kom og få en hyggelig stund med dit barn.

Søndagsrytmik med Spilotten eller Hottentotten er for børn mellem ½ - 3 år og deres forældre. De to rytmikpædagoer er der på skift.

Vi vil synge, lege, danse og spille på instrumenter. Rytmik er en god og sjov måde at udvikle og stimulere dit barn på. Undervisningen er bygget op omkring gentagelser, motorisk leg, rim og remser. Vi leger med børnene på deres præmisser og giver dem gode rammer for at udforske deres rytmesans og kreativitet. Gennem rytmik fastholdes det eksperimenterende og legende, der udvikler kreativiteten og evnen til at se tingene på ny.

Spilotten og Hottentotten

Spilotten alias Lotte Tænner og Hottentotten alias Hanne-Dorte Bøjgaard er to sprudlende rytmikpædagoger, der i mange år har undervist og underholdt børn og barnlige sjæle. De er begge uddannet ved instituttet for rytmik. Lotte har mange års undervisningserfaring fra bl.a. Zone2, og de har begge undervist på musikskoler og i daginstitutioner. Desuden har de sammen og hver for sig optrådt på et væld af institutioner med deres musikalske fortællinger. Lotte og Hanne-Dorte underviser på skift ved Søndagsrytmik.