Litteraturklub for mænd (60+)

En gang om måneden kl. 10.00-12.00 fra april til juni hos Sydhavnens Bibliotek.

Er du mand? Er du vild med litteratur? Har du rundet de 60 år? Kan du lide en god debat? Og har du lyst til at tage med på en opdagelsesrejse i litteraturens verden, hvor vi først og fremmest stiller spørgsmålet: Hvem er jeg som mand? Så er denne klub noget for dig.

Vi mødes et par timer om måneden. Udvælger skønlitteratur om emner, der kan hjælpe os tættere på forståelsen af mænds identitet, position i samfundet, vores forhold til kvinder, magt og økonomiske formåen. Det må gerne være skønlitteratur skrevet af mænd om mænd for mænd – det finder vi ud af i fællesskab.

Målet er refleksion, diskussion og indsigt – målet er ikke terapi eller hjælp til selvhjælp.

Ole Wittenburg er initiativtager

Denne litteraturklub har Ole Wittenburg som initiativtager. Ole er 66 år, har netop afsluttet et langt arbejdsliv, og har en stor appetit på gode diskussioner, der kan åbne døren til ny viden og perspektiver på livet. Ole har boet 37 år i Sydhavnen og glæder sig til at komme i gang.

Litteraturklubben understøttes af Anja Brygmann, der er litteraturformidler på Sydhavnens Bibliotek. Hun vil hjælpe klubben med valg af litteratur – men ellers er klubben selvkørende og brugerstyret.