Forfatterspirernes Skriveklub (11-18 år)

Hvis du elsker at skrive, så har vi en klub til dig. Hver mandag på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus eller hver torsdag på Valby Bibliotek.

Vi arbejder med elementer og stiltræk fra flere litterære genrer, plotudvikling, personkarakterer, og inddrager sanserne i skriveøvelserne. Vi læser også op fra vores tekster og giver hinanden feedback på, hvordan historien opleves - hvornår vi rammer noget rigtig godt, og hvornår vi skal prøve andre muligheder af i teksterne.

Holdet er for børn og unge fra 11-18 år. Nogle af deltagere har allerede erfaring med skrivning, men det er ikke et krav - du kan sagtens være med, blot du brænder for at skrive.

Caroline Ørsum er underviser

Caroline Ørsum står for undervisningen på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus. Caroline er en ung forfatter, som allerede har skrevet en hel del ungdomsbøger. Hendes første bog ”Hovedet i skyerne” udkom i 2009. Når Caroline skriver, tager hun gerne den nørdede og skæve normbryders vinkel. Ved siden af skriverierne bliver der også tid til at holde foredrag og undervise kommende forfattere rundt omkring.

Sandra Schwartz er underviser

Sandra Schwartz står for undervisninge på Valby Bibliotek. Sandra er professionel forfatter og har udgivet flere bøger til børn og unge, heriblandt "Se mig nu" og serien "Et strejf af magi" på Carlsens Forlag. Sandra er dedikeret underviser med stor erfaring i at undervise børn og unge. Sandra laver også skriveundervisning for skoleklasser, og hun har undervist holdet på Valby Bibliotek, siden det blev oprettet.