Fab Junior (10-14 år)

Slip din indre opfinder løs og bliv knivskarp til at bruge de nyeste digitale teknologier hver onsdag i Valby Kulturhus.

Er du interesseret i, hvordan man arbejder med laserskæring, 3D-print og kodning? I Fab Junior lærer du at bruge nogle af de nyeste digitale teknologier.

Digitalt fabrikationslaboratorium

Vi starter med at designe og lave personlige navneskilte med laserskæreren. Du vil blive introduceret for 3D-print og lave en skakbrik/buste af dig selv. Vi leger med frugter som instrumenter og eksperimenterer med at lave digitalmusik, hvor fx bananer er tangenter via et MaKey-Makey-værktøj.

Du vil få undervisning i idéudvikling og innovationsprocesser, samt en praktisk indførelse i værkstedets mange digitale muligheder og værktøjer. Undervejs vil du stifte bekendtskab med 3D-print, laserskæring og CNC-fræsning. Forløbet indeholder prototyping, digitalt design, feltstudier og digital fremstilling.

Rutinerede makere står for undervisningen

Undervisningen er tilrettelagt af fablabkoordinator Rasmus Fangel Vestergaard, der har erfaring med undervisning i kreative fabrikationsværksteder. Han har bl.a. undervist på FabSchool og FabCreation. Rutinerede makere fra Copenhagen Fablab vil fungere som instruktører på holdet.

Praktisk information

Vi stiller computere til rådighed, men du er velkommen til at medbringe egen computer. Alle programmer til brug i undervisningen er gratis tilgængelige, så de kan installeres på egen computer.

Du skal have en e-mail adresse samt kunne benytte den.