Skal dit barn gå til en kulturel holdaktivitet

08.06.2017
Nu er der åben for tilmelding til Zone2s børnekulturelle holdaktiviteter for efteråret. Holdene starter fra 28. august 201

Coding pirates, dans, digitale værkstedsteknologier, forfatterspirerne, musik, rollespil, rytmik og teater. Den kommende sæson byder på mange muligheder og enkelte nyskabelser, hvis dit barn vil prøve kræfter med kreativitet og bevægelse henover det kommende efterår.

Klik her og find alle Zone2s holdaktiviteter for den kommende forårssæson.

Afslapning og digitalt værksted

Den kommende sæson byder på flere nyskabelser:

”For første gang starter vi et hold op i samarbejde med Copenhagen Fablab, der er et værkstedstilbud i Valby Kulturhus, der har specialiseret sig i digitale teknologier og idégenerering. Så er dit barn en opfinder in spe, der elsker at skille ting ad for at se, hvordan de virker – så er det her hold helt sikkert noget for ham eller hende”, siger Iben Ravn, der er ansvarlig for børnekulturen i Valby Kulturhus.

Men også indenfor musikkens rammer er der en nyskabelse på vej:

”Vi vil prøve kræfter med et hold, hvor deltagerne får mulighed for at søge dybere ind i musikken som oplevelse og som vejen til indre balance. Det bliver et lille hold med knap så mange deltagere som normalt for at gøre oplevelsen intim. Her vil vi udforske musikkens billedsprog – både med konkrete oplevelser og som teori”, fortæller Iben Ravn.

Tilmeldingen er åben

Netop nu i disse dage bliver Zone2s program for efterårets holdaktiviteter omdelt til alle klasseelever hos folkeskolerne i Valby. Så hold øje med skoletaskerne.

Efterårssæsonen løber for de fleste holds vedkommende fra den sidste uge i august (ca. 28. august) og frem til første uge af december.

Princippet om først-til-mølle er gældende, så det er bare med at komme ud af starthullerne, hvis du vil være sikker på, at dit barn bliver en del af den udvalgte holdaktivitet.