Pelle Koppel er denne måneds teaterspot

14.03.2017
Teater V har netop rundet deres tiende år som bydelsteater i Valby. Teaterbilletter.dk bringer et interview med teaterdirektør Pelle Koppel.

Teaterbilletter.dk bringer i denne uge et længere interview med Pelle Koppel, der er skuespiller, instruktør og teaterdirektør for Teater V i Prøvehallen – og så er Pelle også medlem af Det Rådgivende Panel hos Kultur Syd vedr. kulturlivet i Valby.

Læs interviewet her: Fra håndbold til Hamlet – kender du Pelle Koppel?

Bydelsteater for alle

I interviewet sætter Pelle Koppel ord på visionen for Teater V. Hvorfor han i sin tid valgte at etablere et teater i Valby, og hvordan målet med Teater V løbende udvikler sig med tiden:

”Mit formål med teatret ændrer sig faktisk hele tiden. I begyndelsen havde jeg meget en mission om, at pege på Valby via kunsten. Men nu har vi ligget her i 10 år. Vi får et ”Teater V”-skilt op på facaden og permanent base her i Prøvehallen, og vores vision er i dag, at være et bydelsteater til alle borgerne: Børnene, de unge, klassikerpublikummet osv., lidt ligesom Det Kongelige Teater – bare i mindre skala, selvfølgelig”.

Karius og Baktus på femte år

Pelle Koppel sætter også ord på, hvorfor han år efter år genopsætter børneforestillingen ”Karius og Baktus”, ligesom han også år efter år genopsætter ”Dyrene i Hakkebakkeskoven”:

”For mig er det en stor tilfredsstillelse at blive ved med at vende tilbage til en forestilling og gøre den bedre. Og dermed gøre oplevelsen endnu mere intens for publikum. I modsætning til teatrets normale produktionsform, hvor man må stille sig tilfreds, spille forestillingen og haste videre til den næste”.

Læs om Karius og Baktus her.