Nyt samarbejde om stand up med Valdemar Pustelnik

21.03.2017
Tre shows om foråret og tre shows om efteråret. Valdemar Pustelnik puster nyt liv i Valby Comedy Club i samarbejde med Valby Kulturhus.

Du har helt sikkert hørt navnet før. Valdemar Pustelnik har igennem en årrække etableret sig som dansk komiker med rødder i det fynske, men med fast base i det københavnske.

Ny vært for Valby Comedy Club

Valdemar Pustelnik er fast vært i Vanløse Comedy Club, og nu vil han også kaste sig over en række shows i Valby Kulturhus. Foreløbig tre forårsshows og tre efterårsshows.

Læs mere om Valdemar Pustelnik her.

”Vi er superglade for at kunne indlede et samarbejde med Valdemar Pustelnik. Han er en stærk aktør i det københavnske comedy-miljø, og han vil fra gang til gang kunne sammensætte et stærkt og underholdende hold af komikere,” fortæller Leif Norlyk, der er kulturmedarbejder i Valby Kulturhus, og fortsætter:

”Valby Kulturhus har i forvejen en stærk profil, når det kommer til kulturarrangementer baseret på det talte ord. Vi danner ramme om det årlige københavnske mesterskab i poetry slam, vi har VM i foredrag, og vi understøtter gerne løbende foredrag og debattemaer om kultur- og samfundsemner,” siger Leif Norlyk.

Spændende komikere på scenen

Torsdag den 30. marts, kl. 20.00 kan man opleve det næste stand up show, hvor de optrædende er den speedsnakkende Torben Chris, den selvironiske Carsten Eskelund og den rapkæftede Tine Marie Nielsen – alle tre særdeles anerkendte med mange shows på bagen.

Billetprisen er 75 kr. i forsalg. Køber du først billetterne i døren, koster de 100 kr. pr. næse.