Forny dit pas allerede nu

06.04.2017
  • www.kk.dk/pas
De kommende måneder er højsæson for ferieplanlægning og fornyelse af pas. Nu kan du bestille tid hos Borgerservice til fornyelse af pas.

Måske har du planlagt at bruge sommerferien på at rejse mod sydens sol, strand og vand. Og måske er du i gang med at bestille flybilletter, hotelværelse og eksotiske udflugtsmål. Men har du også allerede bestilt nyt pas?

Juni er højsæson

”De kommende måneder stiger efterspørgslen på nye pas markant. Sidste år toppede vi med levering af over 3.000 nye pas i juni måned. Det er over dobbelt så mange pas, som på en normal vintermåned. Normalt skal man påregne, at der går 14 dage fra bestilling til levering af det nye pas. Derfor kan vi kun opfordrer til, at man bestiller sit nye pas i god tid – og hvorfor ikke gøre det allerede nu, hvis man allerede er i gang med at planlægge sommerferien?” siger Lars Becher, der er daglig leder af Valby Bibliotek og Borgerservice.

Bestil tid til pas

Hos Borgerservice på Valby Bibliotek har man forberedt sig godt på det kommende boom af borgere, der vil forny deres pas.

Klik her og bestil tid til nyt pas hos Borgerservice.

”For det første indfører vi muligheden for, at man kan forhåndsbestille tid til fornyelse af pas. Hver dag kl. 12.00-16.00 kan man booke 10 minutters personlig betjeningstid. Ved at benytte sig af denne mulighed, undgår man køen indenfor den normale åbningstid for Borgerservice”, fortæller Lars Becher.

Borgerservice sætter ekstra mandskab ind

Tidsbestilling kan enten foregå fra kk.dk eller fra det nye nummersystem hos Borgerservice på Valby Bibliotek.

Læs mere om Borgerservice på Valby Bibliotek.

”Derudover har vi sat ekstra personale på til at betjene borgerne i de kommende måneder frem til sommerferien. Og vi har indført nyt intelligent nummersystem, når man henvender hos Borgerservice, hvor man får en startvejledning i, hvordan pasbestilling foregår, så man undgår unødvendig ventetid”, slutter Lars Becher.

Med andre ord: Bestil passet nu og bliv hurtigere klar til sommerferiens rejsemål.