Nyheder fra Kultur Syd

Velkommen til alle aktuelle nyheder fra biblioteker, idrætsanlæg, kulturhuse og svømmehaller i Valby, Vesterbro og Sydhavnen:

Kultur Syds hovednummer er ferielukket i uge 29. Du henvises i stedet til at skrive en e-mail.
Sydhavn Teater indleder tre-årigt teaterprojekt med forestillingen "Maria Stuart", der kan opleves den 12. aug. - 12. sep. i Østre Kapel.
Sommerens jazzfestival kan opleves den 7.-16. juli i Prøvehallen og Betty Nansen Teatret, der især byder på fejringen af Anders Koppel.
Nu åbner Bibliotekshaven, der over tre år vil eksperimentere i krydsfeltet mellem naturen, bibliotekstilbud og byudvikling.
Nu er der åben for tilmelding til Zone2s børnekulturelle holdaktiviteter for efteråret. Holdene starter fra 28. august 201
Se fotos fra åbent hus på Valby Bibliotek med borgmestertale, lagkage og kaffe i anledning af bibliotekets 100 år. Foto: Jannik Knudsen.
Samtidig med de 100 år er der netop nu politisk høring om seks forslag, hvor af de fire vil flytte Valby Bibliotek til Toftegårds Plads.
Skal du være den næste valbymester i foredrag? Til efteråret gennemføres en ny runde mesterskaber i foredrag med finale den 28. okt. 2017.
Ny områdechef vil styrke kulturudviklingen på tværs af biblioteker, idrætsanlæg, kulturhuse og svømmehaller i Valby, Vesterbro og Sydhavnen.
Se fotos fra den officielle åbning af Hafnia-Hallen den 25. april 2017 med overborgmesteren og kulturborgmesteren blandt talerne.
De næste ni måneder har Asiya Tabassum fra FritidsGuiderne i Valby fast kontortid hver mandag kl. 09.00-16.00 i Valby Kulturhus.
Open Call til alle med opfindergenerne i orden: Hjælp Københavns Kommune med at udvikle et nyt virtuelt informations- og betjeningskoncept.
www.kk.dk/pas
De kommende måneder er højsæson for ferieplanlægning og fornyelse af pas. Nu kan du bestille tid hos Borgerservice til fornyelse af pas.
Kultur Syd har sat gang i en renovering af betonkonstruktion, omklædningsrum og siddepladser på Valby Stadion, der ventes færdigt om et år.
200 m2 nyindrettet værksted giver plads til mange flere brugere, flere daglige arbejdspladser og flere værkstedsfaglige aktiviteter.
12 teaterforestillinger på fem dage - Vesterbro Teaterfestival forløb den 8.-12. marts 2017 og blev særdeles velbesøgt.
Tre nye lokaler på 1. sal. Et lille lokale på 3. sal. Nu kan Valby Kulturhus tilbyde i alt ni lokaler med plads fra tre til 200 mennesker.
Se fotos fra finalen den 13. januar 2017, hvor otte finalister kæmpede om titlen som københavnsmester i poetry slam. Foto: Jannik Knudsen.
Stephan Egede Glahn blev valbymester i foredrag.
Hvem er den bedste foredragsholder i Valby? Det blev afgjort torsdag aften i Valby Kulturhus, hvor fire finalister gik efter mesterskabet.
Se fotos fra koncerterne ved Summer Jazz 2016, der fandt sted den 1. - 10. juli i Prøvehallen. Foto: Jannik Knudsen.
Se fotos fra koncerterne ved Summer Jazz 2015, der fandt sted den 4. - 11. juli i Prøvehallen. Foto: Jannik Knudsen.