Nyheder fra Kultur Syd

Velkommen til alle aktuelle nyheder fra biblioteker, idrætsanlæg, kulturhuse og svømmehaller i Valby, Vesterbro og Sydhavnen:

To drenge fra Sydhavnen vandt 2. præmien ved finaleshowet for årets naturfaglige læsekampagne om insekternes superkræfter på bibliotekerne.
Skal du være den næste valbymester i foredrag? Til efteråret gennemføres en ny runde mesterskaber i foredrag med finale den 28. okt. 2017.
Ny områdechef vil styrke kulturudviklingen på tværs af biblioteker, idrætsanlæg, kulturhuse og svømmehaller i Valby, Vesterbro og Sydhavnen.
Se fotos fra den officielle åbning af Hafnia-Hallen den 25. april 2017 med overborgmesteren og kulturborgmesteren blandt talerne.
Den københavnske teaterfestival finder sted den 31. maj - 11. juni. Teater V byder ind med syv forskellige forestillinger.
De næste ni måneder har Asiya Tabassum fra FritidsGuiderne i Valby fast kontortid hver mandag kl. 09.00-16.00 i Valby Kulturhus.
Hafnia-Hallen indvies den 25. april af overborgmester Frank Jensen (S) og kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF).
Fra fredag den 21. april og frem er åbningstiden kl. 08.00-20.00 på hverdage og kl. 08.00-18.00 i weekenden.
Open Call til alle med opfindergenerne i orden: Hjælp Københavns Kommune med at udvikle et nyt virtuelt informations- og betjeningskoncept.
www.kk.dk/pas
De kommende måneder er højsæson for ferieplanlægning og fornyelse af pas. Nu kan du bestille tid hos Borgerservice til fornyelse af pas.
Kultur Syd har sat gang i en renovering af betonkonstruktion, omklædningsrum og siddepladser på Valby Stadion, der ventes færdigt om et år.
Teater V lægger igen scene til forestillingen om de to mikroskopiske og drillesyge tandtrolde, der elsker wienerbrød og søde sager.
200 m2 nyindrettet værksted giver plads til mange flere brugere, flere daglige arbejdspladser og flere værkstedsfaglige aktiviteter.
Tre shows om foråret og tre shows om efteråret. Valdemar Pustelnik puster nyt liv i Valby Comedy Club i samarbejde med Valby Kulturhus.
12 teaterforestillinger på fem dage - Vesterbro Teaterfestival forløb den 8.-12. marts 2017 og blev særdeles velbesøgt.
Borgerservice på Valby Bibliotek indfører nyt intelligent nummersystem, der forbereder borgerne på sagsekspeditionen og afkorter ventetiden.
Det bobler med fritidsinteresser i København. Måske venter din nye makker på www.boblberg.dk - tjek den nye borger-til-borger portal ud.
Se fotos fra sanseudstillingen "Hvem har spist mit hus?", der kunne opleves i vinterferien fra den 13.-18. feb. 2017 i Valby Kulturhus.
Tre nye lokaler på 1. sal. Et lille lokale på 3. sal. Nu kan Valby Kulturhus tilbyde i alt ni lokaler med plads fra tre til 200 mennesker.
Se fotos fra finalen den 13. januar 2017, hvor otte finalister kæmpede om titlen som københavnsmester i poetry slam. Foto: Jannik Knudsen.
Kultur Syd får ny chef. Signe Jarvad stopper til fordel for et nyt job i KFF. Ny konstitueret chef bliver Rikke Skovbølling Brandt.
Stephan Egede Glahn blev valbymester i foredrag.
Hvem er den bedste foredragsholder i Valby? Det blev afgjort torsdag aften i Valby Kulturhus, hvor fire finalister gik efter mesterskabet.
Enheden for kultur- og idrætsinstitutionerne på Vesterbro, Valby og Kgs. Enghave skifter navn. Fremover vil de være en del af Kultur Syd.
Se fotos fra koncerterne ved Summer Jazz 2016, der fandt sted den 1. - 10. juli i Prøvehallen. Foto: Jannik Knudsen.
Afslutningen på en længere omindretning blev markeret med åbent hus for københavnerne, hvor kulturborgmesteren var blandt talerne.
Se fotos fra koncerterne ved Summer Jazz 2015, der fandt sted den 4. - 11. juli i Prøvehallen. Foto: Jannik Knudsen.