Teater V: Træet

13 sep

Dato

13.09.2017, 20:00 til 17.09.2017, 16:00
165 kr.
Bemærk muligheden for rabat- eller gruppebilletter. Forestillingen er ikke egnet for børn under 12 år.
Oplev denne poetiske gæsteforestilling fra Odin Teatret, der har sit dramatiske udgangspunkt i to aktuelle krigszoner i Syrien og Nigeria.

Børnesoldater og bedende munke danser rundt om træet sammen med krigsherrer. Man ser også en opbragt mor og en poets datter, der drømmer om at flyve væk med sin far.

De forsvundne fugle

En europæisk krigsherre forklarer nødvendigheden af etnisk udrensning til en afrikansk krigsherre, som udfører en menneskeofring for at gøre sin hær af børnesoldater usårlig inden et slag. I den syriske ørken planter to yazidi-munke et pæretræ for at kalde de forsvundne fugle tilbage. En pige leger med sine dukker omkring det træ, hendes far plantede, da hun blev født. Hun grubler over, hvordan fugle ser jorden oppe fra luften. Men hvad er det for fugle?

Medvirkende

Instruktør: Eugenio Barba. Skuespillere: Luis Alonso, Parvathy Baul, I Wayan Bawa, Kai Bredholt, Roberta Carreri, Elena Floris, Donald Kitt, Carolina Pizarro, Fausto Pro, Iben Nagel Rasmussen, Julia Varley.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.

Praktisk info

Spilleperiode: 13. september - 17. september 2017. Spilletidspunkter:

  • Onsdag: Kl. 20.00
  • Torsdag: Kl. 20.00
  • Fredag: Kl. 20.00
  • Lørdag: Kl. 17.00
  • Søndag: Kl. 16.00

Varighed: 80 min. Forestillingen er ikke egnet for børn under 12 år.

Billetter til forestillingen kan købes via linket 'Køb billetter' ovenfor.