Teater V: Stereo

21 sep

Dato

21.09.2017, 20:00 til 23.09.2017, 18:00
165 kr.
Bemærk mulighed for rabat- eller gruppebilletter. Aldersgrænse fra 12 år
Ekspermenterende forestilling i et grafisk 3D-univers og en heftig duet mellem mand og kvinde, mellem virkelighed og illusion.

Stereo er et kraftfuldt sansesnyd præsenteret af Reumert-vindende recoil performance group.

Udforskning af det fysiske rum

Med Stereo får recoil performance groups banebrydende videoscenografier en helt ny dimension: Rummet omkring dansernes kroppe kollapser og ekspanderer uendeligt; det krøller sig sammen eller smyger sig ud over scenekanten og så tæt på publikum, at de fristes til at række ud.

Recoil performance group udleverer 3D-briller og byder publikum vel kommen til et helt nyt kapitel i scenekunstens brug af illusioner.

Recoil performance group

Koreograf Tina Tarpgaard og recoil performance group har verden over høstet anerkendelse for en række visuelt unikke forestillinger. Med udgangspunkt i samarbejder på tværs af kunstformer har gruppen skabt værker, hvor koreografi og scenografi smelter sammen og skaber nye og overrumplende universer. To gange har recoil performance group vundet en Reumert for Årets Danseforestilling: med Living Room i 2012 og Frost i 2010 (skabt til Dansk Danseteater). I 2014 blev On/Volt nomineret i samme kategori.

Dansere: Fanny Barrouquere, Jonas Örknér. Koreograf: Tina Tarpgaard. Komponist: Deborah Vlaeymans. Softwarekunstnere: Ole Kristensen, Johan Bichel Lindegaard. Lysdesigner: Andreas Buhl. Kostume Designer: Inbal Lieblich. Cue Designer: Daniel Plewe. Produktionsleder: Maiken Bruun-Aamodt, Producent: Eva Nordhagen. Co-produceret af Kulturværftet, Helsingør.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk:

Spilleperiode: 21. september – 23. september 2017. Spilletidspunkter:

  • Torsdag: kl. 20:00
  • Fredag: kl. 20:00
  • Lørdag: kl. 17:00

Forestillingen varer omkring 50 min.

Billetter til forestillingen kan købes via linket ovenfor.