Teater V: Jægerne

06 sep

Dato

06.09.2017, 20:00 til 08.09.2017, 20:00
165 kr.
Bemærk mulighed for rabat- eller gruppebilletter. Forestilling er uegnet for børn under 15 år.
En rablende, vanvittig, absurd og morsom forestilling om at flygte fra livets store og små kompleksiteter

Jægerne er en skarpladt satirekomedie om manden og hans famlen efter identitet. Hans plads i samfundet sættes på spidsen i en komisk og absurd historie om frihedslængsel, ansvarsfralæggelse og en desperat søgen efter mening.

Ur-forbindelse med naturen

Ernst, Joseph og Makmut er ikke rigtig ét med noget, men de drømmer om, at finde fred og genskabe mandens ur-forbindelse med naturen. Men hvad sker der, når man sidder og stirrer ud i mørket fra hver sin navle. Når sulten begynder at gnave og der ikke er er det fjerneste at nedlægge?

Medvirkende

Rasmus Reiersen, Lars Dammark og Anders Valentinus

Ideen bag denne rablende, vanvittige, absurde og morsommme forestilling om at flygte fra livets store og små kompleksiteter, er skevet af Lars Dammark og Anders Valentinus Dam. Instruktion: Morten Lundgaard og Anders Valentinus Dam. Instruktørassistent: Kathrine Kihm. Scenografi: Claus Helbo. Lys: Kisser Rosenquist. Byg og Teknik: Klement Thorst og Jesper Folke Olsen. Lyd: Anton Bast

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.

Praktisk info

Spilleperiode: 6. september - 8. september 2017. Spilletidspunkter:

  • Onsdag: Kl. 20.00
  • Torsdag: Kl. 20.00
  • Fredag: Kl. 20.00

Varighed: 90 min. Voksenforestilling uegnet under 15 år.

Billetter til forestillingen kan købes via. linket ovenfor