Littera-gå-ture: Mennesket og naturen

31 maj

Dato

31.05.2017, 13:30 til 14:30
Gratis
Tilmelding er ikke nødvendigt. Man møder bare op.
Gå med på en helt særlig oplevelsesudflugt i naturen med litteraturformidler Anja Brygmann.

Nu kan du opleve litteraturen under åben himmel. Litteraturformidler Anja Brygmann indbyder til en gåtur rundt i Sydhavnens betagende naturomgivelser - med under armen har Anja en række udvalgte tekster over temaet "Mennesket og Naturen":

Vi tager fx turen til Sydhavnstippen, hvor vi følger i fodsporet på Sonja, hovedpersonen fra Dorte Nors' roman 'Spejl, Skulder, Blink'. Her er Sonja taget med sin nye kørelærer, Folke, til Sydhavnstippen, og vi oplever on location gennem oplæsningen, hvordan den pragmatiske Sonja langt om længe sætter en grænse. Der sker noget særligt, når litteraturen og naturen på den måde spejler sig i hinanden.

Anja Brygmann læser højt

Anja Brygmann er litteraturformidler på Sydhavnens Bibliotek. Anja er cand.mag. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet. Hun er desuden uddannet læseguide hos Læseforeningen.

Littera-gå-ture er et nyt koncept

Træk i behageligt fodtøj og kom med på en litterære gåtur i naturen omkring Sydhavnens Bibliotek. Under himlen og trækronerne med udsigt over vandet til den åbne horisont får du præsenteret nærværende tekster om mennesket i naturen og litteraturen.

Gåturen er en del af en række gåture. Dette forår byder på to gåture for voksne den 26. april og 31. maj. og to gåture for børn den 10. maj og 14. juni.

Praktisk info

Turen er af en times varighed og er højst et par kilometer lang. Hvis det er kraftig regnvejr, rykker vi i stedet indenfor på bibloteket.

Vi mødes i Sydhavnens Bibliotek. Det er gratis, at være med. Tilmelding er ikke nødvendigt. Alle er velkomne.