Kulturnatten: Strids Univers

13 okt

Dato

13.10.2017, 18:00 til 22:00
95 kr.
Kulturpasset giver adgang til alle Kulturnattens aktiviteter - bl.a. også Strids Univers på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.
Læg vejen forbi Vesterbro på Kulturnatten fredag den 13. oktober og oplev en skør og skøn aften i Jakob Martin Strids fantastiske univers.

Er du også helt tosset med Strid og hans rablende, bedårende, underfundige og helt fantastiske bøger, så bliver Kulturnatten på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus lige noget for dig.

Vi laver hele huset om til et stort Strid Univers, hvor du kan prøve fodbad i biksemad, vindmaskiner, ostehulleboring, frisørsalon for skaldepander, snelandskabsværksted, 1.000 bamser, skattejagt efter en kæmpestor pære og tegneri i rigtige bøger. Derudover vil der være et vaskeægte Stridorkester, énmandscirkus, Strid tegnefilm, masser af konkurrencer med skønne præmier og Mimbo Jimbo og Den Kæmpestore Pære i rigtig størrelse!

Jakob Martin Strid

Jakob Martin Strid er dansk tegner, forfatter og illustrator kendt for sine underfundige, humoristiske og fantasifulde børnebøger. Han har gennem de sidste 20 år skrevet og tegnet sig vej ind i vore hjerter med historier som 'Mustafas Kiosk', 'Min Mormors Gebis', 'Lille Frø', 'Mimbo Jimbos mange eventyr', 'Den fantastiske historie om Den Kæmpestore Pære' og 'Den dag Lille Madsens hus blæste væk', foruden naturligvis sine mange satire striber til Politiken fra 2000 til 2003.

Københavns Kulturnat

Kulturnatten er hele Københavns største årlige endagsbegivenhed. Der deltager mere end 260 museer, teatre, biblioteker, ministerier, parker, pladser og mange flere over hele byen - de inviterer alle indenfor til en fantastisk dag, hvor Kulturen skrives med stort K.

På Vesterbro Bibliotek og Kulturhus holder vi hvert år en stor børnefest med masser af forskellige aktiviteter bygget op omkring et fælles tema. For os gælder det om at lave en børnevenlig oase midt i byen, så børnefamilierne kun behøver at tage et sted hen på Kulturnatten.

Praktisk information

Strids Univers findersted i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København V. Det foregår under Kulturnatten: Fredag den 13. oktober 2017, kl. 18.00-22.00.

Der er fri adgang, hvis du har købt et Kulturpas. Du kan se, hovr man kan købe Kulturpas på Kulturnattens hjemmeside. Se det grønne billetlink "Køb Kulturpas" i toppen af artiklen.