Københavnsmesterskabet 2018 i Poetry Slam: 2. kvalifikationsrunde

06 okt

Dato

06.10.2017, 20:00
50 kr. i forsalg
Studerende og ledige: 35 kr. Partoutkort: 120 kr. (gælder til alle tre kvalifikationsrunder) 100 kr. i døren (hvis der mod forventning er billetter tilbage).
Hvem skal være københavnsmester? Hvem af aftenens deltagere går videre til finalen i januar? Det afgør du og det øvrige publikum.

Snart strømmer poetry-slammere fra hele hovedstaden til Valby Kulturhus for at dyste om at vinde den flotte titel som "Københavnsmester i Poetry Slam". I aften gælder det den anden af tre kvalifikationsrunder.

Finalen finder sted den 12. januar 2018.

Et godt samarbejde fortsætter

Scenen i Valby, skabt i samarbejde mellem slamguruen Peter Dyreborg og Kultur Valby, har eksisteret i et par år, og billetterne bliver revet væk af det forventningsfulde publikum. Denne gang er det også Peter Dyreborg som skal styre slagets gang. Han er digter og spoken word performer, tidligere dansk mester i poetry slam. Peter har udgivet seks bøger, og har udover Danmark optrådt i Sverige, Norge, Tyskland, England, Frankrig mm. Han er desuden underviser i og arrangør af poetry slam og spoken word.

Det talte ord

Poetry slam er en konkurrence i Spoken Word. Og Spoken word er mundtlig litteratur. Digte, prosa, historiefortælling, comedy, rap, sang, lidt skuespil – og som oftest en blanding af det hele. Kald det performance poesi, kald det hvad som helst, det er en fri form: Talte ord med nerve. Københavnsmesterskaberne er blevet en overvældende succes: Mange forskellige stemmer folder sig ud - og spændingen stiger helt frem til finalen.

Praktisk info

Anden kvalifikationsrunde går løs fredag den 6. oktober 2017. Billetterne plejer at blive revet væk, så skynd dig at sikre dig en plads i linket ovenfor.

Billetsalget er ikke i gang endnu.