Danmark Dejligst Festival Sydhavnen

09 sep

Dato

09.09.2017, 12:00 til 23:00
Gratis adgang
Man møder bare op - bemærk at festivalen foregår på Mozarts Plads og Borgbjergsvej.
Rasmus Nøhr og masser af lokale kulturskabere indtager gaden lørdag den 9. september på Mozarts Plads og Borgbjergsvej med fest og farver.

Mozarts Plads er Sydhavnens geografiske navle. Til efteråret starter de indledende forberedelser til det metrobyggeri, der frem til 2023 vil besætte Mozarts Plads med grønne hegn og tunge gravemaskiner, indtil en ny metrostation vil stå færdig.

Derfor er Danmark Dejligst Festival Sydhavnen dedikeret til et  fælles farval til Mozarts Plads - og et velkommen til nye tider med et festligt brag:

Musik og aktiviteter

Der arbejdes fortsat på det endelige program. Men på Danmark Dejligst kan du bl.a. opleve det lokale bluesband The Blue Buzz, popgruppen Zididada, samt sanger og sangskriver Rasmus Nøhr.

Udover musikscenen vil der være loppemarked, hvor du kan gøre et godt fund; boder fra det lokale handelsliv; kunstområde med det lokale kunstkollektiv Flydende By; grill og fællesspisning på langborde; og et børneområde på Den Røde Plads, hvor der vil være teater, leg og DJ, der bl.a. spiller op til (kæde)dans.

Om Danmark Dejligst

Danmark Dejligst Festival Sydhavnen er en del af den turnerende selvbyggerfestival "Danmark Dejligt", der fra den 27. maj til 9. september 2017 besøger 30 over hele landet. Sydhavnen bliver festivalens sidste stop, og samtidig den eneste bydel i København der får besøg af festivalen.

Danmark Dejligst Festival Sydhavnen er forankret i et samarbejde mellem Sydhavnens Bibliotek, Områdefornyelsen Sydhavnen, Sydhavnskompagniet og de lokale boligforeninger - men flere må gerne være med: Derfor er der en åben invitation til lokale borgere og foreninger til at byde ind med kulturskabende kræfter.

Praktisk information

Danmark Dejligst Festival Sydhavnen foregår lørdag den 9. september 2017, kl. 12.00-23.00 på Mozarts Plads og Borgbjergsvej, der i dagens anledning vil være afspærret for trafik, så der er plads til musikscene og masser af aktiviteter.

Der er gratis adgang.