Velkommen til keramikværkstedet

200 m2 keramikværksted i nyistandsatte lokaler. Alle er velkomne. Læs om faciliteterne og hvordan du bliver bruger.

Velkommen til keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus. Velkommen til 200 m2 nyistandsat værksted i nye rammer med nye retningslinjer:

200 m2 keramikværksted

Keramikværkstedet finder du på 3. sal: Værkstedet består først og fremmest af to store arbejdsrum med udsigt over Enghaveparken og Enghavevej. Her er arbejdspladser med mulighed for at arbejde alene eller i grupper, der er plads til opbevaring af medlemskasser og tørrehylder. Der er desuden tre elektriske drejeskiver og en sparkeskive, pladerulle og (xx).  

Klik her og læs, hvordan du finder vej til keramikværkstedet.

I direkte tilknytning til disse arbejdsrum finder du også et ovenrum, glasurrum, the-køkken, sprøjte- og vaskerum, og et depot. Ovenrummet har tre fungerende keramikovne med i alt 570 liter kapacitet. I glasurrummet opbevares glasuren både blandet og som pulver.

Endelig er der et hyggeligt opholdsområde, hvor der er plads til madpakkespisning, kaffehygge og læsning. I the-køkkenet kan der laves kaffe, the og madpakker kan sættes i fælleskøleskabet.

Bliv bruger af keramikværkstedet

Alle er velkommen som bruger af værkstedet - men for at blive bruger af værkstedet, skal du dels gennemgå et introforløb til værkstedet, og dels købe et medlemsskab til værkstedet:

Klik her og læs, hvordan du bliver bruger af keramikværkstedet.

Klik her og læs om vilkårerne for medlemsskab af keramikværkstedet.

Aktiviteter, nyheder og videndeling

Der afholdes løbende arrangementer som introduktionsforløb, foredrag og kursusvirksomhed. Derudover tilbyder vi muligheder for videndeling mellem brugerne. Det foregår fx på vores facebookgruppe.

Klik her og læs de seneste nyheder fra værkstederne i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Klik her og læs om de kommende arrangementer for værkstedsbrugerne i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Klik her og besøg vores facebookgruppe for værkstedsbrugerne i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Velkommen og god fornøjelse!