Sommerbogen 2017 - brug sommerferien på spændende læseoplevelser

Velkommen til den sommerens læsekampagne på bibliotekerne fra den 16. juni til 26. august 2017. Alle børn fra 1. til 6. klasse kan deltage.

Konceptet er enkelt: Læs og anmeld så mange bøger som muligt i løbet af sommerferien og vind en bogpræmie.

Sommerbogen 2017 løber fra fredag den 16. juni og frem til lørdag den 26. august. Læsekampagnen henvender sig først og fremmest til børn fra 1. til  6. klassetrin - så er det dig, så er det bare med at komme forbi biblioteket og komme i gang.

Sådan gør du:

Det er nemt at være med. Du skal blot gøre følgende:

  • Du låner og læser mindst tre bøger fra børnebiblioteket i sommerferien - der er frit valg mellem alle bøger, men vi hjælper gerne med at finde bøger, der passer til dit niveau.
  • Spørg bibliotekaren, hvis du mangler inspiration til, hvilke bøger du gerne vil læse i sommerferien.
  • Du anmelder bøgerne på biblo.dk ved at bruge dit UNI-login (skolenummer) fra skolen.
  • De færdige online-anmeldelser vises til os på biblioteket ved at printe eller vise læsebeviset fra en smartphone - stempelkortet skal med!
  • Når du har samlet tre stempler, får du en gratis bog af biblioteket. Det er nye bøger, og der er mange at vælge imellem. Du kan kun få en gratis bog pr. sommerferie.
  • Når du skriver en boganmeldelse online hos biblo.dk, deltager du samtidig i en landsdækkende lodtrækning om en iPad-Mini og en masse fede bøger.

Alle biblioteker er med

Bag læsekampagnen står Biblo.dk i samarbejde med Københavns Biblioteker og en lang række andre biblioteker i Danmark.

Det gælder også Sydhavnens Bibliotek, Valby Bibliotek, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, og Vigerslev Bibliotek, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi, hvis du har brug for hjælp til at tilmelde dig, eller hvis du inspiration til interessant ferielæsning.